Προφίλ 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 • Η Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία της το 1951 σαν παραδοσιακό εργαστήριο παραγωγής Προϊόντων Ζύμης με πρώτα και κύρια ενδιαφέροντα τα υλικά Ζαχαροπλαστικής (Κανταϊφι-Φύλλο Κρούστας-Σφολιάτα κ.λ.π.). Ήταν δε ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Εταιρία και ΜΙΑ από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σε μαζική παραγωγή στον τομέα αυτό.

 • Οι ΒΑΣΙΚΕΣ Αρχές και η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της Εταιρίας ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ η παραγωγή των προϊόντων της να γίνεται με τον ίδιο πάντα αγνό και παραδοσιακό τρόπο και η ποιότητα των υλικών να παραμένει στα ίδια πάντα ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

 • Τα προϊόντα "Μπουσμαλής" παρασκευάζονται με τις ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ από ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, επιλεγμένα από ειδικούς Παρασκευαστές με την Εποπτεία πάντα του Κου Μπουσμαλή που παράγει τα προϊόντα εδώ και 50 χρόνια. Χρησιμοποιούνται δε, τα πλέον υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, με Βάση τις Πατροπαράδοτες Παραδοσιακές συνταγές μας.

 • Η πολυετής πείρα και η υπευθυνότητα απέναντι, αφενός στο ίδιο το προϊόν και αφετέρου στο καταναλωτικό κοινό, μας κατατάσσουν ΔΙΚΑΙΑ στην ΠΡΩΤΗ θέση στον χώρο των Προϊόντων Ζύμης (Νωπών και Κατεψυγμένων). Η Εταιρία Μπουσμαλής A.E. ΕΓΓΥΑΤΑΙ άριστα αποτελέσματα σε όλα τα προϊόντα παραγωγής, είτα γλυκά είτε αλμυρά, και γι αυτό έχει κερδίσει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ των πελατών της.

 • Σήμερα και με την ΠΕΙΡΑ των 50 χρόνων Λειτουργίας της Εταιρίας έχοντας ήδη μεταφερθεί στις Νέες μας εγκαταστάσεις (3.000 τ.μ.), τα προϊόντα "Μπουσμαλής A.E." διατίθενται και πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας έχοντας πλέον κατακτήσει και την αγορά της Δυτ.Ευρώπης (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία).

Η Εταιρία "Μπουσμαλής Α.Ε."

ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ένα Άρτιο Δίκτυο Πωλήσεων - Διανομών σε όλα τα Γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Περισσότερες από 60 Αγνές - Παραδοσιακές Γεύσεις
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Αυστηρούς κανόνες υγιεινής στην προσπάθειά της για την Εφαρμογή του προγράμματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) (Ανάλυση  Κινδύνων-Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου) και τηρώντας τις Διατάξεις του ΕΦΕΤ (Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων) [EN ISO 22000:2005]

ΣΤΟΧΟΣ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ  

 • Η Διατήρηση της αξιοπιστίας, της εντιμότητας, της φερεγγυότητας και του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ προσώπου της Εταιρίας, ΠΙΣΤΟΙ στις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ του ΙΔΡΥΤΗ της, εδώ και ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ.

 • Να είμαστε η καλύτερη Εταιρία Φρέσκων και Κατεψυγμένων Προϊόντων Ζύμης στην Ελλάδα σε ποιότητα, ποικιλία και εξυπηρέτηση με ΥΨΗΛΑ επίπεδα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, παραγωγικότητας και ΥΓΙΕΙΝΗΣ.

 • Να καταξιωθούμε ως η ΠΡΩΤΗ και ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ στον χώρο των Φρέσκων και Κατεψυγμένων Προϊόντων Ζύμης.

 • Να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τους ΠΕΛΑΤΕΣ μας, τους ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ μας, και ΟΛΟΥΣ τους άλλους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μας, Επιδιώκοντας ΠΑΝΤΑ τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

 • Να έχουμε ΠΑΝΤΑ Ικανοποιημένους τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ που χρησιμοποιούν (γεύονται) τα Προϊόντα μας, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.

 • Να Διασφαλίζουμε την ευημερία και την αξιοκρατική εξέλιξη όλων των εργαζομένων στην Εταιρία μας, Μέσω της ΔΙΑΡΚΟΥΣ Εκπαίδευσης, των Ανταγωνιστικών Αποδοχών και Παροχών και να μας διακρίνει ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ της ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ του ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ.

 • Να είμαστε ένας ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ που ΕΝΕΡΓΑ θα συμμετέχει σε Κοινωνικά Προγράμματα (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ κ.λ.π.) Κινητοποιώντας και Ενημερώνοντας το Προσωπικό, τους Πελάτες και τους Συνεργάτες της Εταιρίας μας.

 • Τέλος το να έχουμε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ τέτοια που θα μας ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ της ΕΤΑΙΡΙΑΣ με ΣΤΟΧΟ την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ της ΠΡΟΟΔΟΥ που η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ μας ΕΠΙΤΑΣΗ.

 
 

σχεδιασμός ιστοσελίδων ANDY WEB, φιλοξενία ΒΕΡΓΙΝΑ Network